Stylishbeeld
 
Food en media

Behind the scenes

Natuurlijk zijn we achter de schermen al flink bezig met werken aan het boek dat dit jaar wordt gelanceerd! Op onze social media plaatsen wij regelmatig foto's en filmpjes die meer of minder met het boek te maken hebben. En nu delen we dat ook op deze plek op de website!

Foto's en korte video's
De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van inspiratie opdoen. Véél inspiratie opdoen! En dat is meteen een van de leukste dingen van zelf een boek maken: precies datgene opzoeken waar je enthousiast van wordt!


Update 24 april 2022
Iets later dan gepland, deze update. Maar ... met een reden! Want wij zijn druk bezig met het verwerken van alles wat de werktrip naar Italië heeft opgeleverd: veel foto's, filmpjes, dus genoeg input voor het boek! Behalve het verzamelen van materiaal, was het verder ook nog heerlijk genieten natuurlijk, in dat prachtige land. Eigenlijk kan ik niet wachten om iets te delen, maar voorlopig moeten jullie het nog even doen met deze leuke plaatjes en filmpjes. Leuk om daarbij te vermelden dat de foto van de pistachenootjes een award heeft gewonnen bij Foodelia, hét online platform voor foodfotografen. Weer erg trots op!
Update 14 maart 2022
Het is bekend: de release van het boek gaat in de tweede helft van de zomer plaatsvinden! In augustus zal het verkrijgbaar zijn, zet het in je agenda! Er moet nog wel het nodige werk voor worden verzet, maar bij zo'n leuk project is het geen straf om ergens je schouders goed onder te zetten.
Kijken jullie ondertussen weer gezellig mee met de highlights? Beelden van 'mouthwatering' gehaktballen, de inrichting van de shooting studio, lekker uit eten bij de L'Osteria in Duitsland, en natuurlijk iets zoets!

Update 25 februari 2022
In de highlights van de afgelopen weken zie je weer veel lekkers! Een verse focaccia, een mooi aperol-drankje en natuurlijk een zoet dessert: een heerlijke zuccotto!
Verder zie je een filmpje van de heerlijke Italiaanse lunch die wij geserveerd kregen in het Zwarte Woud in Duitsland. Een ober die, zonder een menukaart te geven, opnoemt wat de keuzes zijn; geweldig! Uit eten zoals uit eten moet zijn.

 Update 8 februari 2022
Valt het op dat we gek zijn op toetjes? Op mijn Instagram-pagina plaatste ik deze filmpjes van een affogato en een tiramisu. En je kon de vorderingen van het inrichten van onze 'shooting studio' zien. Alles begint nu echt vorm te krijgen, leuk!!
 


 
 
 
 
E-mailen