Stylishbeeld
 
Food en media


Kun je niet wachten om een boek(je) van Stylishbeeld te bestellen? Dan zit je hier goed!
En zoek je een mooie foto om aan jouw muur te hangen, op bijvoorbeeld canvas? Klik dan hier voor ons 'werk aan de muur'!


Bestellen boek

In 2022 komt het boek van Stylishbeeld uit! Houd deze site in de gaten, zodat je er op tijd bij bent als de presale is begonnen!

Themaboekjes kerst en pasen

Bestel hieronder onze sfeervolle themaboekjes 'Vrolijk lekkers met pasen' en 'Italiaanse kerstsfeer aan tafel'. Leuk als cadeau voor elk moment in het jaar!


Paasboek - Vrolijk lekkers met pasen

Voor pasen 2021 hebben wij een themaboekje uitgebracht, met lekkere, leuke voorjaarsrecepten en mooie sfeerfoto's! Heerlijk met z'n allen in de keuken voor de paasbrunch. Bestel hierboven in combinatie met het kerstboekje, of neem contact op!

Kerstboek - Italiaanse kerstsfeer aan tafel

Kerst staat in het teken van thuis gezellig koken. De Italiaanse keuken leent zich daar perfect voor! De gerechten uit dit boekje zijn niet ingewikkeld, maar daarmee des te smakelijker. En je kunt ze het hele jaar door op tafel zetten. De sfeervolle winterfoto's maken het geheel af. Bestel hierboven in combinatie met het paasboekje, of neem contact op!

Kerstboek met Italiaanse receptenCombi (Paasboek en Kerstboek) 

Beide seizoensboekjes zijn tegelijk te bestellen voor € 16,50, exclusief verzendkosten. Een aanrader, omdat de gerechten ook buiten het seizoen prima tot hun recht komen! Bestel hierboven of neem contact op!


 
 
 
 
E-mailen